Zhubnout s klidnou myslí

Chilli s bramborami

Nemáte moc času, ale chcete si uvařit třeba i do zásoby? Potom vyzkoušejte tuhle mojí variantu na chilli con carne, kam jsem místo masa dala brambory, a je to opravdu lahůdka.

• Na ghee orestujte cibulku a ke konci k ní přidejte nadrobno česnek, zázvor a koření – paprika, římský kmín, koriandr nebo vaše oblíbená směs .

• Potom do směsi přidejte mírně uvařené, nadrobno nakrájené brambory, zamíchejte, přidejte rajčata z konzervy a nějakou dobu nechte i s bramborami povařit.

• Když jsou brambory měkké, přidáme do směsi dobře propláchnuté různé druhy fazolí a pár minut je necháme mírně povařit.

• Nakonec už jen přidáme kukuřici, posekanou petržel nebo koriandr a můžeme podávat. A samozřejmě chilli, když to máte rádi ostré.

• Je to výborné samotné nebo s kvalitní nelepivou rýží.

Další články

Čočka s lilkem

Tak z takových surovin se jídlo připravuje jedna radost - česká rajčata, lilek, mangold a koriandr, slovenská paprika a bio zelená čočka. Lilek jsem ogrilovala, čočku...

Paneer Tikka

Tři nejvýraznější ingredience téhle mojí spicy pochoutky jsou paneer, koriandr a kokosové mléko. Panner je středně tvrdý indický sýr z plnotučného kravského mléka, dá se...

Občasník s tipy pro život ve zdraví

Občasník s tipy pro život ve zdraví

Vyplň své údaje a dostaneš Radky občasník do svého e-mailu.

 

Přihlášení k odběru proběhlo úspěšně.