
Nemáte moc času, ale chcete si uvařit třeba i do zásoby? Potom vyzkoušejte tuhle mojí variantu na chilli con carne, kam jsem místo masa dala brambory, a je to opravdu lahůdka.
• Na ghee orestujte cibulku a ke konci k ní přidejte nadrobno česnek, zázvor a koření – paprika, římský kmín, koriandr nebo vaše oblíbená směs .
• Potom do směsi přidejte mírně uvařené, nadrobno nakrájené brambory, zamíchejte, přidejte rajčata z konzervy a nějakou dobu nechte i s bramborami povařit.
• Když jsou brambory měkké, přidáme do směsi dobře propláchnuté různé druhy fazolí a pár minut je necháme mírně povařit.
• Nakonec už jen přidáme kukuřici, posekanou petržel nebo koriandr a můžeme podávat. A samozřejmě chilli, když to máte rádi ostré.
• Je to výborné samotné nebo s kvalitní nelepivou rýží.