PÉČE PRO KRÁLOVNU pod stromeček

Čočka s lilkem

Tak z takových surovin se jídlo připravuje jedna radost – česká rajčata, lilek, mangold a koriandr, slovenská paprika a bio zelená čočka.

Lilek jsem ogrilovala, čočku uvařila a celé jsem to ochutila kořením, bylinkami, citronovou šťávou a olivovým olejem.

Další články

Pečený květák

Jednoduché a nepřekombinované jídlo je pro zdraví nejlepší. A jako bonus je to taky jednoduché na přípravu. Moje oblíbená rychlovka je tenhle pečený květák s olivovým olejem,...

Mrkvová polévka s červenou čočkou

Jedna z nejlahodnějších polévek je pro mě ta z červené čočky a mrkve, a když se tam přidá trochu chilli, je ještě lepší! Červená čočka je plná bílkovin a železa a v kombinaci...

Tuhle sílu máme, teď ještě jak ji využít!

Abychom si rozuměli, já založením nejsem úplně optimista, spíš realista😊 Ale zároveň naprosto chápu, že je lepší do všeho jít s dobrou vírou. Vůbec ne nekriticky, naopak, s...