Zhubnout s klidnou myslí

Čočka s lilkem

Tak z takových surovin se jídlo připravuje jedna radost – česká rajčata, lilek, mangold a koriandr, slovenská paprika a bio zelená čočka.

Lilek jsem ogrilovala, čočku uvařila a celé jsem to ochutila kořením, bylinkami, citronovou šťávou a olivovým olejem.

Další články

Kouzelné slovo pro 2024

I když nový život nám začíná s každým ránem, nový kalendářní rok se zdá být takovým velkým symbolickým začátkem. A já vám teď píšu o jiném pohledu na to, jak ten...

Švestky

Ještě je poslední šance koupit si švestky, než zase ty naše čerstvý na rok zmizí. Teď v sezóně je mám v lednici asi pořád. Když se jemně tepelně upraví - já je třeba chvilku...

Zeleninový stir-fry s kokosovou omáčkou

Tu jednoduchost miluju… další jídlo do série inspirované Dálným východem. Tentokrát jsem zabrousila do Thajska a vznikl z toho tenhle zeleninový stir-fry s kokosovou omáčkou....

Občasník s tipy pro život ve zdraví

Občasník s tipy pro život ve zdraví

Vyplň své údaje a dostaneš Radky občasník do svého e-mailu.

 

Přihlášení k odběru proběhlo úspěšně.