Zhubnout s klidnou myslí

Pečený fenykl

Fenykl je u nás známý jako koření, ale trochu méně jako úžasná zelenina hlavně pro teplou kuchyni. Mě se nejvíc osvědčilo ho nakrájet podélně na plátky a v troubě je upéct pokapané olivovým olejem, společně s neoloupaným česnekem. Osolíme, případně ochutíme libovolným kořením. Je to úžasná příloha nebo pokrájené třeba v rizotu. Fantazii se meze nekladou!

Další články

Tikka Masala s pečeným květákem

Variace na Tikka Masalu se mi nikdy neomrzí, a tahle je zrovna s pečeným květákem. Ale jinak ji dělám třeba s paneerem. Koření, díky kterému je omáčka tak výborná, dělá...

Pečený květák

Jednoduché a nepřekombinované jídlo je pro zdraví nejlepší. A jako bonus je to taky jednoduché na přípravu. Moje oblíbená rychlovka je tenhle pečený květák s olivovým olejem,...

Chilli s bramborami

Nemáte moc času, ale chcete si uvařit třeba i do zásoby? Potom vyzkoušejte tuhle mojí variantu na chilli con carne, kam jsem místo masa dala brambory, a je to opravdu lahůdka....

Občasník s tipy pro život ve zdraví

Občasník s tipy pro život ve zdraví

Vyplň své údaje a dostaneš Radky občasník do svého e-mailu.

 

Přihlášení k odběru proběhlo úspěšně.